SOCIAL & CULTURAL EVENTS CONFERENCE & CORPORATE EVENTS THE HUB SCIENCE

CHEF @ THE HUB

02 Δεκεμβρίου 2010, 21:00

Το νέο πολυχώρο “The Hub Events” στο πρώην εργοστασιακό κτήριο της βιομηχανίας «Πάλκο», τον γνωρίσαμε πρόσφατα στην Αθήνα με την έκθεση γλυπτικής “Volume One – Αντικείμενα, Γεγονότα και Συναντήσεις”.
Τώρα όμως νέα πράγματα μαγειρεύονται !
Η εταιρεία «Τhe Hub Events» παρουσιάζει το Chef @ The Hub. Μία φορά κάθε μήνα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται, ένας διαφορετικός «μάγειρας» θα μας προσκαλεί να γευτούμε τις γαστρονομικές του προτάσεις, σε ένα χώρο στην καρδιά της πόλης. Προσωπικότητες γνωστές στον τομέα τους (chefs, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, μουσικοί, κ.α.) που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τη μαγειρική και θέλουν να μοιραστούν το μεράκι τους μαζί μας, θα διοργανώνουν ένα γεύμα για 60 περίπου άτομα, προτείνοντας τις αγαπημένες τους συνταγές. Στο βιομηχανικό αυτό χώρο, ο μάγειράς μας θα προσκαλεί το κοινό του, θα έρχεται σε επαφή μαζί του, και θα παρουσιάζει τις συνταγές και την έμπνευσή του.

Το Chef @ The Hub θα εγκαινιαστεί με την παρουσία του γνωστού και πολυβραβευμένου Έλληνα Chef Γιάννη Μπαξεβάνη, την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:00. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης προτείνει ένα Menu 4 πιάτων μπνευσμένο από την Κρητική κουζίνα και με αγνά υλικά, το οποίο θα συνοδεύεται από τον οίνο Μελισσινό, από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, του Κτήματος Πατεριανάκη.

Κρατήσεις :
Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν καθημερινά, 09:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00, τηλεφωνικά στο 210 34 11 009.
Το κόστος της συγκεκριμένης βραδιάς είναι €60 κατά άτομο.
Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούμε δηλώστε με την κράτηση, την προτίμηση σας στο κυρίως πιάτο.

MENU
Κρητικές Γεύσεις

Ορεκτικά

Ντολμαδάκια
Κεφτέδες από ξυνόχοντρο
Πίττα με χόρτα του Μπαξεβάνη
Συνοδεύονται από Μελισσινό ροζέ 2008 (Κοτσιφάλι & Syrah)

Πρώτο πιάτο

Παραδοσιακό γαμοπίλαφο
Συνοδεύεται από Μελισσινό ροζέ 2008 (Κοτσιφάλι & Syrah)

Κυρίως Πιάτο

Αρνάκι με γυαλοράδικα και λάδι από μαύρο σουσάμι
Συνοδεύεται από Μελισσινό ερυθρό 2009 (Κοτσιφάλι & Μανδηλαριά)
ή
Ψάρι (Σφυρίδα ή Συναγρίδα) σε Κρητική σοφεγάδα
Συνοδεύεται από Μελισσινό λευκό Bio 2009 (Θραψαθήρι & Sauvignon Blanc)

Επιδόρπιο

Ψωμί και τυρί (ανθότυρος) σε γλυκιά παραλλαγή &
Τραγανός μπακλαβάς με φρούτα και ξηρούς καρπούς χωρίς σιρόπι

Συνοδεύεται από Βιολογική τσικουδιά παραγωγής κτήματος


PRESS:
ATHENS MAGAZINE: Chef @ the Hub.. μία γευστική έκθεση!

Gallery